Android ve iOS için En İyi 6 Anında Web Sitesi Oluşturucu Uygulaması

Android ve iOS için En İyi 6 Anında Web Sitesi Oluşturucu Uygulaması

Kendinizi yada işletmenizi tanıtmak istiyorsanız, bir internet sayfası bir zorunluluktur. Kodlamanın bir tane oluşturmak için lüzumlu olduğu bir vakit vardı, sadece uzun süredir internet sayfası oluşturucuların hayatına girdik.

Akıllı telefon uygulamaları bunu bir adım daha ileri götürerek web sitenizi bir telefon yada tabletten oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır. Hiçbir şey hakkında endişelenmeden ideal web sitenizi yapmak için bu hizmetleri kolayca kullanabilirsiniz. İş için en iyi uygulamalardan bazılarına bakalım.

1. Milkshake

Milkshake, dakikalar içinde bir internet sayfası yapmak için kullanabileceğiniz anlık bir internet sayfası oluşturucu uygulamasıdır. Uygulama olabildiğindikçe hızlıdır; bir tasarım seçer, bilgilerinizi girer, bağlantılar ekler ve voila. Tasarımlar şık ve minimalisttir ve portföy yada toplumsal medya yapmak isteyen kişilere hitap eder.

Internet sayfası çekici görünmenin yanı sıra hiçbir işlevsellik sunmaz. Bir işletme yada ürün için bir internet sayfası oluşturmak istiyorsanız, başka bir uygulamayla daha iyi olabilirsiniz.

Milkshake web sitenizde istatistik sağlar. Tıklama ve ziyaretçi sayısı benzer biçimde web sitenizin iyi mi performans gösterdiğini bilmek için ihtiyacınız olan tüm ilgili detayları görebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek istiyorsanız yada istekli bir toplumsal medya etkileyicisiyseniz, Milkshake tam ara sokağınızda.

İndirmek: Android | için Milkshake iOS (Parasız, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

İlgili: HTML ile Sıfırdan Bir Web Sitesi Iyi mi Oluşturulur

2. Kare Uzay

Squarespace, her türlü kullanıcıya hitap eden ve herhangi bir internet sayfası işini halledebilen kuvvetli bir internet sayfası oluşturucudur. Squarespace, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak çeşitli tasarımlara ve düzenlere haizdir. İster bir tasarım vitrini ister yeni işletmeniz için bir internet sayfası olsun, Squarespace size ihtiyacınız olan her şeyi sağlayabilecektir.

Squarespace, bir iş internet sayfası oluşturmak isteyenler için çeşitli özellikler sunar. Detaylı çözümleme araçları çeşitli ölçümleri ve performansı sergiler ve e-ticaret destek programları bir mağaza kurmanıza olanak sağlar.

Squarespace’in iş planını tercih etmek, internet sayfasını en minik ayrıntısına kadar düzenlemenizi elde eden tam özelleştirme sağlar. Squarespace’in haiz olmadığı özellikler için hususi kod bile ekleyebilirsiniz.

Kişisel bir internet sayfası arıyorsanız, birçok parasız internet sayfası oluşturucu işi halledecektir, sadece bir iş internet sayfası yapmak isteyenler için Squarespace adım atmak için muhteşem bir yerdir.

İndirmek: Android | için Kare Alan iOS (Parasız tecrübe etme sürümü, abonelik gereklidir)

İlgili: Çarpıcı Bir Web Sitesi Tasarlamak İster misiniz? Müşterinizi Etkilemek İçin İpuçları

3. Weebly

Weebly, e-ticaret ve iş internet sayfaları için oluşturulmuş bir internet sayfası oluşturucu uygulamasıdır. Forbes ve PC Mag benzer biçimde çeşitli medyalar uygulamanın kabiliyetlerini tanıdı. Weebly bir internet sayfası oluşturucudan daha fazlasıdır; işinizi telefonunuzdan yürütmek için ihtiyaç duyulan tüm araçları sağlar.

Çağdaş ve duyarlı internet sayfası tasarımları sağlamanın da ek olarak, sürükle ve bırak işlevi, oldukça fazla çaba harcamadan bir internet sayfası oluşturmanıza izin verir. Uygulama, akıllı telefonların web sitenizi düzenlemesi ve tasarlaması için açıkça oluşturulmuş sezgisel bir menü sunar. Web sitenizdeki detayları kolayca düzenleyebilirsiniz ve birkaç saniye içinde kullanıcının sonunda güncellenir.

Weebly, işletmeleri için bir internet sayfası oluşturmak isteyenler için kuvvetli bir öneridir. İstatistikleri, kolay internet sayfası trafik analizinin ötesine giderek işletmenizin iyi mi performans gösterdiğini anlamada son aşama yararlıdır.

Squarespace’in aksine, Weebly temel özellikleri tecrübe etmek için parasız bir sürüm sunar ve sizin için doğru olup olmadığını denetim etmenizi sağlar.

İndirmek: Android | için Weebly iOS (Parasız, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

4. Çarpıcı bir halde

Tıpkı Squarespace ve Weebly benzer biçimde Strikingly de iş internet sayfalarına yönelik başka bir internet sayfası oluşturucudur. Parıldayan çeşitli araçlara ve şablonlara haiz olmuş olursunuz. Şablonları uyarlanabilir, sitenizi tekrardan oluşturmak zorunda kalmadan aralarında kolayca geçiş yapmanızı sağlar.

Şablonlar mükemmel olsa da, seçimin düşük bulunduğunu ve öteki platformlara kıyasla özelleştirmenin daha azca bulunduğunu belirtmek istiyoruz. Bunun da ek olarak, standart özelliklerin büyük bir çoğunluğu bir aboneliğin arkasında kilitlenir. Strikingly’nin tarzından hoşlanıyorsanız ve maliyeti karşılayabiliyorsanız, ötekiler kadar iyi bir seçimdir.

İndirmek: Android | için çarpıcı iOS (Parasız, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

5. Baya

Baya, yapmanız ihtiyaç duyulan işleri en aza indirmek için tasarlanmış bir internet sayfası oluşturucudur. Baya’yla, sürükleyip bırakmana bile gerek yok. Yalnız bir şablon seçin, istediğiniz tüm detayları girin ve web sitenizi sizin için oluşturacaktır. Baya, ister bir ürün lansmanı, ister bir blog yada bir özgeçmiş için olsun, fikirleriniz için minik, kolay bir internet sayfası istiyorsanız harikadır.

Sadece, Baya’nın nerede ise her şeyle ilgilenmesi sebebiyle, internet sayfasını istediğiniz benzer biçimde yapma mevzusunda oldukça fazla özgürlük ve özelleştirme elde edemezsiniz. İstediğiniz şablonu seçebilirsiniz, sadece bu kadarı yeterlidir. Minik şeyler için, Baya işi süratli bir halde yapmak için mükemmel bir yoldur, sadece uzun vadeli hedefler için başka bir yere bakmalısınız.

İndirmek: Android için Baya (Parasız, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

İlgili: Bir Web Sitesi Başlatmak İster misiniz? İşte WordPress’e En İyi Alternatifler

6. Simdif

SimDif, ideal web sitenizi oluşturmak için platformlar arası bir internet sayfası oluşturucudur. Uygulama, web sitenizi yapmanıza destek olacak çeşitli araçlara haizdir. Web sitenizi değerlendiren ve geliştirebileceğiniz noktaları sergileyen bir optimizasyon asistanı sunar. SimDif, Parasız, Akıllı ve Ustalaşmış olmak suretiyle üç plan sunar.

Her plan, yalnızca Pro üyeleri tarafınca kullanılabilen e-ticaret özellikleriyle çeşitli özellikler sunar. Parasız plana gitmeyi planlıyorsanız, sundukları özellikler öteki hizmetlere kıyasla azca olduğundan başka bir yere bakmak en iyisidir.

İndirmek: Android için SimDif (Parasız, uygulama içi satın alımlar mevcuttur)

İdeal Web Sitenizi Bugün Oluşturun

Bir internet sayfası yapmak istediyseniz sadece oldukça fazla çaba sarf etmek istemediyseniz, bu uygulamalar yalnız sizin içindir. Bir internet sayfası tasarlamak zor olabilir ve kendiniz bir internet sayfası geliştiricisi olsanız bile internet sayfası oluşturucularını kullanmakta utanılacak bir şey yoktur! Bu yüzden, bir yük alın, akıllı telefonunuzu açın ve bugün muhteşem web sitenizi halletmeye devam edin.

Yorum Yap
0 Yorum yapan